3D-hologram skapade av fläktar från Hypervsn – en av CES höjdpunkter

1

Hypervsn står för en av de mest ögonbrynshöjande produkterna under årets CES-mässa med sina 3D-hologram som skapas av fläktar med LED-belysning.

Detta är inte den första gången vi ser Hypervsn visa upp sina produkter under CES-mässan. Däremot har företaget lyckats ta sin idé med 3D-hologram som skapas med hjälp av fläktar till en helt ny nivå för årets upplaga.

Hologrammen skapas med hjälp av fläktar som fått sina blad bestyckade med mellan 50 och 70 LED-lampor. När dessa fläktar roterar och LED-lamporna byter färg som de ska skapas sedan en slags 3D-effekt där fläktbladens hastighet resulterar i ett varje fläkt agerar som en del av en bildpanel med stereoskopisk 3D. Detta utan ett krav på några speciella glasögon eller dylikt för att märka av effekterna.

Fläktarna kan användas individuellt eller programmeras ihop för att skapa en större bildyta. Ett av användningsområden som Hypervsn ser för sin produkt är hur fläktarna ska kunna visa till exempel olika produkter som en butik bär. Något som enligt företaget själva ska vara en mer effektiv strategi än traditionella reklampelare, skärmar och liknande.

Fläktarna finns tillgängliga i två olika utföranden. En 56 centimeter stor modell och en större på 75 centimeter. Prislapparna för dessa hamnar på omkring 1 800 dollar respektive 2 200 dollar och det är just butiker som är huvudmålet för produkterna.

Uppdatering: Tidigare listades priserna för fläktmodellerna i kronor. Något som nu ändrats till dollar.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nils K Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Nils K
Gäst
Nils K

Är ni säkra på att era priser inte ska vara i dollar?
https://hypervsn.com/shop