NordicHardware i Berlin – IFA 2018 slår upp portarna

Dags för en av världens största teknikmässor, häng med!

0

NordicHardware har stuckit iväg till Tyskland för att kika in IFA 2018 i Berlin. Vi har många spännande saker att spana in så se till att inte missa våra videoreportage om det allra senaste i teknikvärlden!

Den 31 augusti till den 5 september hålls IFA 2018 i Berlin och NordicHardware är på plats. Trots att fokuset på IFA oftast inte ligger på nya grafikkort eller annan datorhårdvara finns det fortfarande många spännande saker att kika på.

IFA bjuder oftast på en uppsjö av nya bildskärmar för både gaming och produktivitet. Nya laptops visar upp och även TV-apparater håller ett stort fokus. Bland annat ryktas det om att Samsung ska visa upp QLED-apparater med 8K-upplösning och LG förväntas visa upp sin första OLED-TV med 8K-upplösning. Fokus ligger även på TV-apparater som nyttjar Micro-LED teknik som förväntas bli allt populärare inom de kommande åren.

Se till att inte missa något reportage från IFA 2018 genom att hålla koll här på NordicHardware, våran Youtube-kanal och även vår systersajt Surfa.se

IFA bakom kulisserna

Fler artiklar från IFA 2018

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid