Vi klämmer på Bisecu – smart cykellås med larmfunktion

0

Allt och lite till kan kopplas till en telefon på MWC 2018, och numera även ditt cykellås. Vi kikar på låset Bisecu, som automatiskt låser eller låser upp din cykel via bluetooth.

Bisecu är ett smart cykellås i form av en tvådelad cylinder du fäster på framhjulet. Väl anslutet till din telefon låser det sedan automatiskt upp cykeln när du är inom räckhåll, samt låser den när du går därifrån. I sitt låsta läge aktiveras ett högljutt larm ifall cykeln flyttas, exempelvis om någon försöker plocka upp den vid en stöld.

Produkten vi får se på mässan är första generationen, som endast kommunicerar med telefonen via bluetooth. Enligt Bisecu ska dock nästa generation komma med markanta uppgraderingar, såsom en GPS-sändare och möjlighet att automatiskt ladda det inbyggda batteriet när du cyklar. Den nuvarande varianten behöver laddas separat, men har en utlovad batteritid på cirka sex månader.

Annons

Låset marknadsförs i nuläget via en Indiegogo-kampanj, under vilken det kostar 99 dollar eller dryga tusenlappen. När låset sedan lanseras i skarp form senare under sommaren höjs priset till 149 dollar, eller dryga 1 500 kronor beroende på hur det eventuellt distribueras i Europa.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid