In win fortsätter att lansera nya och udda chassilösningar. Senast i raden är två modeller i den kylflänsliknande chassiserien H-frame där man utöker med en riktigt slimmad mini-ITX-modell och ett gigantisk fulltower. Två vitt skilda chassi med minst sagt iögonfallande design.

In wins H-frame serie känns bland annat igen från företagets samarbete med svenska datorbutiken Komplett. Där vi tidigare här på Nordichardware testat en skräddarsydd modell för Kompletts Xtreme i90 PC. Vi kunde då konstatera att chassit höll en hög byggkvalitet men med sin öppna design byggd kring flertalet aluminiumskivor knappast var optimal ur ljuddämpningsvinkel.

Samma fördelar och nackdelar ser vi i Inwins nya modeller där man satsar mer på spännande design och funktionalitet än nödvändigtvis optimal användarvänlighet. In win H-frame mini rymmer ett moderkort med måtten 17×17 centimeter och har även plats för ett diskret grafikkort i lågprofilsformat. Chassit har en färgad aluminiumpanel på baksidan som går att få i olika nyanser och en transparent glasskiva framtill. Chassit säljs idag i Kina med en prislapp precis under 100 amerikanska dollar och då ingår en nätdel på 80 watt som Inwin designat speciellt för detta chassi. När och om vi får se chassit i Sverige är oklart.

In win H-frame kingsize är ett monster till datorchassi som har en nettovikt på mäktiga 25 kilo. Även denna modell byggs kring flertalet aluminiumskivor sammanfogade med stora mellanrum för riklig ventilation. På framsidan sitter ett två-lagers chassifönster tillverkat av härdat glas (Inte plexiglas som vi säger i videon). Förutom utrymme för massvis av fläktar och vattenradiatorer finns här mängder av USB 3.0-anslutningar, headset-upphängning och andra spännande funktioner som Iphone och Ipad laddare i frontpanelen.

In win H-frame kingsize kommer endast att tillverkas i 50 exemplar och har ett riktpris på runt 1 000 dollar – utan frakt.


3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Anton KarmehedS0urcerr0R_AnKaN_ Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
_AnKaN_
Medlem
_AnKaN_

Titta på videon till lilla chassit.. 0:33 Inget mellanrum i deras namn.. ”in win”

S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Riktigt läckra chassin!
Skulle jag ha det lilla skulle jag nästan känna mej tvungen att kombinera med ett sånt där spillsäkert asrock moderkort.

Det stora var verkligen mäkta imponerande, och säkerligen en dröm för dom som vill ha en 10+ kärnig xeon prolle 🙂