NZXT är en av de chassitillverkare som sträcker sig över båda ändarna av designspektrumet och erbjuder allt från lysande rymdskeppschassin till stilrena och tysta konsument- och entusiastchassin. Den här gången får vi en förhandstitt på nykomlingen H630.

Utsidan av H630 är i metall, i det här fallet vit sådan med kontraster i form av svart plast, och modellen är förhållandevis lätt för ett chassi med metallyttre. Frontpanelen är välbestyckad och hyser både USB 3.0, ljud och en minneskortsläsare ovanför ventilationshålen till den medföljande frontmonterade 200-millimetersfläkten.

Man siktar även på en låg ljudnivå, och både chassits sidor och takpanel är utrustade med ett tjockt lager ljuddämpande material. Fläkten i frontpanelen kan om man så önskar bytas ut mot mindre 140- eller 120-millimetersfläktar eller en radiator, och ytterligare två dylika fläktar eller radiator kan monteras i taket. För den som vill ha mer plats i fronten av chassit för vattenkylning, längre grafikkort eller bara bättre luftflöde så kan samtliga hårddiskburar monteras bort.

Vi har beskrivit det här chassit i en tidigare nyhet med ytterligare information här, och testat syskonet H2 i en tidigare chassiroundup här. H630 bör finnas tillgänglig inom en eller två månader, och har ett rekommenderat pris på 139 euro, som kan komma att översättas till cirka 1200-1300 kronor inklusive moms.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid