Nintendo NES Classic Edition får nu en officiell promovideo från Nintendo samtidigt som det bjuds på jämförande bilder där minikonsolen ser ut att rymmas i kassettluckan på sin föregångare.

När Nintendo tidigare i juli presenterade sin retrokonsol NES Classic Edition fick man nostalgiska konsolspelare att gråta glädjetårar. Spelkonsolen skulle i miniformat leverera en klassisk NES-spelkänsla med 30 förinstallerade speltitlar och en medföljande handkontroll i lika fyrkantigt oergonomisk design som för 30 år sedan.

I väntan på att minikonsolen ska börja säljas i butiker, vilket sägs ske den 30:e november 2016, har nu Nintendo publicerat en promovideo för konsolen med rejäl nostalgikänsla.

Samtidigt dyker det upp jämförande bilder från Comic Con-mässan där originalkonsolen NES jämförs med NES Classic Edition. Bilder som visar hur NES CE nästan skulle kunna få plats i kasettluckan på originalet.

NES Classic Edition kan bli en av årets hetaste julklappar för spelare, gamla som unga, och en komplett lista över de 30 spel som levereras integrerade i konsolen finns att hitta i vår tidigare nyhet. Bland titlarna finns klassiker som Zelda, Metroid och Mario Bros 1,2 och 3 och prislappen landar på drygt 750 kronor inklusive moms.

Att köpa eller inte köpa
Kommer du att köpa en Nintendo NES Classic Edition i vinter?
Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments