UL Benchmarks har nu lagt till testsviten Wild Life till sin plattform 3DMark. Den nya sviten är menad att ge prestandasiffror för allt från smartphones till bärbara och stationära datorer samt erbjuder stöd för olika operativsystem som Android, Windows och iOS.

Numera finns det ännu en testsvit inuti välkända 3DMark. Bortsett från tester som till exempel Fire Strike, Time Spy och Port Royal finns nu testsviten Wild Life. Denna ska enligt utvecklaren UL Benchmarks testa grafikprestandan hos enheter som smartphones, surfplattor och bärbara datorer.

Wild Life kommer att finnas tillgängligt hos både Android, iOS och Microsoft-enheter. Det kommer att ha två interna tester varav ena är designat för att gå snabbt och det andra är ett fullfjädrat stresstest för enheterna.

Annons

Wild Life jämför inte bara resultaten för till exempel din smartphone jämfört med andra enheter av samma smartphone. Det det även jämföra poängen med andra populära enheter inom samma kategori. Testresultaten kan även jämföras med andra enheter som nyttjar samma operativsystemsversion, till exempel Android 10-enheter som kan ställas mot varandra.

Testsviten är framtagen för att stressa enheter genom att ”rendera krävande och spelliknande scener i realtid”. Det använder sig även av olika gränssnitt i form av Vulkan hos Android och Windows samt Metal hos iOS.

3DMark Wild Life är en gratis uppdatering för testsvitens Android och iOS-appar. På PC fås testet med i 3DMark Advanced Edition och blir även tillgängligt för användare av 3DMark Professional Edition.

Annons

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid