Acer har nu tagit sitt samarbete med biltillverkaren Ferrari till smartphonemarknaden. Datortillverkaren förbereder nu en Special Edition modell av sin Android-telefon Acer Liquid E som får ett Ferrari-rött färgtema och ett matchande headset.

När vi i slutet på februari kunde avslöja att Acer arbetade på en uppdaterad modell av Liquid tillsammans med Ferrari frågade vi oss själva om man verkligen skulle gå hela vägen och göra telefonen röd. Svaret blev ett rungande Ja där nu Acer tillkänangivigt den nya begränsade upplagan av sin Liquid E.

acer_liquid_e_ferrari

Acer Ferrari Liquid E har samma grundkomponenter som sitt syskon med en 3,5-tums kapacitiv pekskärm och en Snapdragon-processor med 512MB RAM. Men både telefonen och dess tillbehör kommer med röd Ferrari-lack. Vilket onekligen gör att telefonen står ut från mängden.

Utöver ett rödlackat Bluetooth headset med Ferrari-logotyp har telefonens Android 2.1 operativsystem utrustats med ett Ferrari-tema som både bjuder på bakgrundsbilder och ljud från Ferraris F1-bilar.

Priser och tillgänglighet för Acer Ferrari Liquid E är ännu något oklart.

acer_liquid_e_ferrari2

acer_liquid_e_ferrari3

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid