Alphacool vill dra nytta av det senaste årets trend med kryptovalutor och lanserar nu Mining Rig 12, ett chassi för upp till 12 grafikkort och stöd för vattenkylning i överflöd.

Den svajiga marknaden för kryptovalutor har sett ett stort uppsving under det senaste året. Nu har tillverkaren Alphacool som är känd för sina vattenkylningskomponenter valt att ge sig på att försöka kapitalisera på trenden.

Alphacool har nu lanserat sitt chassi ”Mining Rig 12” som mer eller mindre har all information man behöver om produkten redan i namnet.

Chassit har stöd för upp till 12 grafikkort, fyra nätaggregat och två moderkort. Eftersom Alphacool är veteraner inom vattenkylning kommer chassit även med plats för tillräckligt med radiatorer, pumpar och reservoarer för att kyla en mindre sol.

Upp till sex stycken 360 millimeters (mm) radiatorer kan fästas i chassit. Detta tillsammans med plats för minst två reservoarer och tillhörande pumpar. Även sju stycken fläktar kan monteras längs med chassit för att ge direkt kylning till grafikkorten. Alphacool hävdar att chassit är den perfekta grunden för den ultimata riggen som ska utvinna kryptovalutor som Ethereum, Bitcoin, Zcash eller Monero. Annars så kan det nog bli en minst sagt formidabel rigg för den som vill bygga datormotsvarigheten till Frankensteins monster för att jaga FPS.

För den som känner att detta inte är tillräckligt så ska det även gå att stapla upp till tre stycken Mining Rig 12 ovanpå varandra

Mining Rig 12 finns tillgänglig nu via Alphacools hemsida och kostar cirka 149 euro, omkring 1 500 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
p0pp1n3nMorkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Lite sena in i matchen kanske. Det är extremt svårt att tjäna pengar på att mina cryptovalutor med grafikkort i dagsläget. Med ASIC eller FPGA miner kan man dock fortfarande tjäna lite.

pedrosso
Medlem
pedrosso

helt perfekt nu kan jag faktiskt ha en riktig rigg istället för trärigg , har 60 st kort som minar så detta är perfekt ,