AMD har den senaste tiden sänkt priserna på flera av sina nya grafikkortsmodeller och nu kommer nästa vapen i försäljningskriget, ett rejält spelpaket. AMD och partners börjar sälja Radeon HD 7900-grafikkort med gratis nerladdningskoder för DiRT, Deus Ex och Nexuiz.

AMD:s nya spelkampanj är för närvarande bara tillgänglig hos två europeiska återförsäljare men företaget jobbar med att ta fram liknande erbjudande i USA och även i Sverige har förslaget varit uppe på bordet. Om vi får se liknande paketerbjudande i våra lokala datorbutiker är ännu oklart, men AMD:s initiativ att ge ett reellt mervärde i sina grafikkort är värt att noteras.

AMD har tidigare gjort större kampanjer tillsammans med Codemasters där man bland annat sålt grafikkort tillsammans med bilspelet DiRT 3. I nästa stora kampanj som företaget kallar ”Three For Free” är det nya titlar som gäller, DiRT Showdown, Deus Ex: Human Revolution, and Nexuiz. Två av titlarna, DiRT Showdown och Nezuix har inte ens lanserats på PC-marknaden ännu.

IMG_2969

AMD och dess partners kommer att skeppa grafikkort baserade på Radeon HD 7950 och Radeon HD 7970 med tre Steam-koder som kan aktiveras i Valves onlinebutik för gratis nerladdning av speltitlarna. Ett initiativ som vi alltså hoppas kommer även till svenska butiker under våren.


Relaterade artiklar:

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dravond Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Dravond
Medlem
Dravond

Med tanke på att de även sänker MSRP så misstänker jag att de uppfattar nVidias kort som rätt rejält motstånd…
Men det AMD kan behöva är lite bättre drivrutiner, har själv lite AMD prylar och har med vissa haft mindre problem (senast var det 12.3 som var lite ”blockigt” i Skyrim)..

Men ”gratis” är gott…Även om det krävs ett 4,5k graffe… 😀