CES 2022 är i full sving och idag har vi presentationer från AMD, Intel och Nvidia att se fram mot. Eventen händer efter varandra med start klockan 16:00 svensk tid. Eftermiddagen och början av kvällen kan bli knökfull av intressanta nyheter.

Det är bara några timmar kvar till dess att vad som kan vara vårens största nyhetstillfälle går av stapeln. CES 2022 drog officiellt igång under gårdagen och idag är det presentationer från AMD, Nvidia och Intel som står på schemat.

Lyckligtvis är det inga planeringsblunder som gäller utan de tre aktörerna håller låda efter varandra. Först ut är AMD vars presentation drar igång klockan 16:00 svensk tid och kan ses här:

Efter det röda lagets presentation har avslutats är det sedan dags för Nvidia klockan 17:00 och deras presentation kan du följa här nedanför:

Intels presentation blir något senare. Klockan 19:00 för att vara exakt. Det blå laget har ännu inte dragit igång någon länk till sin livesändning men presentationen kommer att kunna ses via Intel Newsroom och förväntas även sändas på Intels Youtube-kanal.

Många väntar sig nyheter om processorer för bärbara datorer från både Intel och AMD. Nvidia tros avtäcka nyversioner av sina Ampere-baserade toppmodeller. Tidigare lanserade grafikkort som piffats upp ytterligare för att hålla lågan uppe till dess att Amperes efterträdare avtäcks. Även AMD och Intel kan komma att visa upp nyheter kring sina grafiklösningar. Detta är dock ingenting som har bekräftats ännu.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid