Det börjar närma sig ett avtäckande av AMD:s nästa grafikarkitektur RDNA 3 och nu har företaget återigen bekräftat tid och datum för eventet där de nya grafikkorten ska visas upp.

Strax efter att Nvidia avtäckte sin grafikarkitektur Ada Lovelace och RTX 40-serien gick AMD:s Scott Herkelman ut och bekräftade att AMD skulle visa upp sin nästa grafikarkitektur den 3 november. Nu har vi fått en offentlig bekräftelse på att eventet blir av.

AMD har nu bekräftat eventet Together We Advance_Gaming som kommer att hållas den 3 november klockan 21:00 svensk tid. Exakt vilka grafikkortsmodeller vi kommer att få se återstår dock att se.

Annons

Just nu är det inte mycket som är känt om AMD:s nästa generations grafikkort. Företaget har sedan tidigare bekräftat att man ska bygga på fem nanometers tillverkningsprocess. Vi vet även att AMD har omarbetat sina beräkningsenheter och att grafikkorten ska använda sig av en chiplet-design.

Utöver detta har AMD lyckats hålla mycket av informationen kring de kommande grafikkorten hemlig. Rykten och påstådda läckor har kastat olika prestandasiffror omkring under en längre tid men exakt vad som gäller när det kommer till RDNA 3 och dess prestanda är något vi helt enkelt får vänta på att se. Eventet kommer att kunna följas på AMD:s Youtube-kanal och det är som tidigare nämnt klockan 21:00 den 3 november som gäller.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid