Antecs prototypchassi kombinerar dator och skärmfot

Bygg din egen allt-i-ett-speldator

0

Vi besöker Antec på Computex 2017 och klämmer på ett nytt all-in-one-koncept, där en enorm skärmfot hyser en komplett speldator.

Antec är en tidigare chassigigant, med populära klassiker som P9 och Nine Hundred under på meritlistan. På senare år har dock företaget hamnat i skymundan, inte minst på den nordiska marknaden. Nu planeras en comeback, med ett helt omarbetat sortiment och ett mer minimalistiskt designtänk.

En dator inbyggd i skärmfoten

Samtidigt var det inte Antecs minimalistlådor som fångade vår uppmärksamhet under Computex 2017, utan snarare ett intressant konceptchassi som än så länge saknar namn. Prototypchassit kombinerar ett kompakt ITX-chassi med ett VESA-fäste, som låter dig använda datorn som en massiv skärmfot.

Tanken är att erbjuda en annorlunda tolkning av ett AIO-system, där dator och skärm är samma enhet. Med konceptchassit menar Antec att man kan erbjuda ett prydligare skrivbord som med färdiga allt-i-ett-datorer, men samtidigt flexibiliteten med att bygga sin egen maskin.

Antec menar att man har för avsikt att ta chassit till marknaden snart, men att det fortfarande inte finns någon spikad lanseringstid eller för den delen något riktpris.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid