AOC visat upp två nya premiumbildskärmar, PDS241 och PDS271 på 24 respektive 27 tum, vars avskalade estetik har tagits fram i samarbete med Porsche.

AOC har nu lanserat två nya bildskärmar ur sin så kallade PDS-serie, dessa går under namnen PDS241 och PDS 271, så som produkternas namn ger en en hint till så är det en 24 tums och en 27 tums skärm som lanserats.

Bildskärmarna visades upp under årets upplaga av Computex där produkterna fick Computex ”Design and innovation award” av domarna. Produkterna är inte riktade till gamers utan de är utvecklade med produktivitet och så kallade ”prosumers” i åtanke.

 

Portar på extern ”hub”

Båda skärmarna har en design med minimala kanter på tre av fyra sidor och kommer utrustade med en AH-IPS panel och en upplösning på 1 920 x 1 080 pixlar. Responstiden ligger på 4 millisekunder och uppdateringsfrekvens är 60 Hertz, skärmarna kan visa 100% av sRGB och 90% av NTSC-färgspektrumen.

Annons

För att hålla designen så minimalistisk som möjligt så har skärmarna inga anslutningar i varken panelerna eller i stativen, skärmarna använder sig istället för en extern anslutningshub där strömkoabel och HDMI kopplas in. HDMI är även den enda anslutning som skärmarna har stöd för.

PDS241 och PDS271 finns tillgängliga nu med ett pris på cirka 2 300 respektive 3 000 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid