Datum och namn för nästa Apple-event är nu bekräftat. Det kommer att hållas den 8 mars och går under namnet Peek Performance med nya enheter från flera av Apples produktserier som förväntas visas upp.

Nästa vecka är det dags för nästa Apple-event. Företaget har valt att nämna sitt evenemang Peek Performance, alltså inte Peak Performance. Något som hade indikerat på att man vill visa upp sin mest högpresterande hårdvara. Istället är det nästa generations iPhone SE och iPad Air som förväntas dyka upp tillsammans med nya Mac-datorer.

Sett till de Mac-datorer som cirkulerat i rykten under den senaste tiden har det pratats om en ny Mac Mini med Apples senaste M1 Max eller M1 Pro-kretsar. Även en ny instegsmodell av Macbook har spekulerats visas upp inom en snart framtid. Vi har även sett hur M2-bestyckade Mac-datorer har registrerats hos Eurasian Economic Commission (EEC). Exakt vad det är som kommer att visas upp på tisdag är således högst oklart.

Eventet kommer som tidigare nämnt gå av stapeln den 8 mars. Den exakta tiden är klockan 19:00 svensk tid och den som vill kan följa hela eventet på Youtube eller via Apples hemsida.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid