Apple har slagit knock på tablet- och e-boksläsarmarknaden med sin surfplatta iPad. Nu säger nya rykten att företaget har långt gångna planer på att bredda sin iPad-flotta med en smidigare 7-tums modell, samtidigt som nya i iPod-modeller finns runt hörnet.

 

Apple sägs redan vara igenom större delen av utvecklingsfasen för sin 7-tums iPad modell och enligt iLounge ska en lansering vara planerad så snart som senare i år eller i början av 2011. Några mer uppgifter än formfaktorn finns inte i dagsläget.

Samma källa, som man kallar högst trovärdig, pratar även om tre nya iPod-modeller som ska lanseras så snart som i augusti eller september. Uppdateringar till iPod Nano samt iPod Touch, men även en tredje minimodell som väntas ersätta iPod Shuffle med en minimal 1,7-tums skärm.

Sist men inte minst pratar även källan om en ny iPhone, som skulle lanseras redan i början av 2011. Den nya modellen sägs kunna komma så tidigt som i januari och den tidiga lanseringen skulle komma av Apples antennproblem. Dessa uppgifter har vi, liksom iLounge, väldigt svårt att tro på och ska tas med en extra stor nypa salt.

En mindre modell av iPad låter mest intressant enligt oss, men även om det gått rykten om Apple och 7-tums displayer under flera år är det fortfarande bara obekräftade rykten.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid