Small preview image

Apple kommer den 27 januari att annordna ett event i San Fransisco för att presentera nya produkter för media och konsumenter. De mest ihållande ryktena handlar om företagets beryktade tablet och iTablet som vi kallar den kan nu ha blivit avslöjad direkt från Apples eget högkvarter i Cupertino, Silicon Valley. Uppgifterna kommer från analytikerföretaget Flurry som genom sin övervakning av mobila applikationer fångat upp vad som verkar vara ett femtiotal oidentifierade enheter vars specifikationer stämmer väl in på Apples omtalade tablet-enhet.Vad som är extra intressant är att enheterna kunnat lokaliseras till Apples eget högkvarter i Silicon Valley och skulle mycket väl kunna vara del av Apples kompabilitetstester för deras nya enhet. Merparten av de applikationer som testades på enheten var spel, vilket efterföljdes av underhållning och e-böcker.Att spel låg i topp av de testade applikationerna var kanske något överraskande men kan vara en vink om Apples framtida satsning.


Flurry kunde identifiera operativsystemet på enheten som OS 3.2, vilket fortfarande inte lanserats officiellt av Apple själva. Något som stärker de rykten som sagt att Apples tablet kommer att använda sig av ett iPhone liknande operativsystem.


Flurry är säkra på att det inte handlar om en ny iPhone modell och även om man inte kan avslöja alla sina uppgifter menar man att flera detaljer styrker att det verkligen handlar om Apples tablet-enhet. På onsdag kommer vi att få veta med säkerhet vad Apple pysslat med i sitt högkvarter de senaste månaderna.Konceptbild för Apples tablet enhet


Källa: Flurry.com

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid