Arctic Cooling har gjort sig mest kända för sina egenutvecklade grafikkortskylare men har de senaste åren även breddat sitt utbud ordentligt med kringutrustning och andra icke kylarprodukter. Nu har så förtaget även bytt sitt namn till endast ’Arctic’ för att tydliggöra sitt bredare produktsortiment.

Arctic har i samband med namnbytet även sett över sin företagsstruktur och helt enkelt satsat på varumärken istället där Arctic Cooling återkommer som märket för tillverkarens kylarprodukter. Ytterligare tre varumärken kommer att vara synliga på Arctics hemsida framöver, Arctic Sound, Arctic Power samt Arctic Hobby.

Fokus säger man fortfarande ligger på att tillverka och sälja högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Man hoppas uppfylla detta mål genom sin slogan ’Spirit of Innovation’.

Mer information om Arctic och företagets produkter hittar man på deras hemsida.

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CirapAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Calle2003

Arctic är fina grejer och jag har deras CPU kylare på både mitt AMD och intel system. De presterar självklart bättre än stock men också bättre än min förra Akasa CPU kylare, men framförallt är de tysta!

Cirap
Medlem
Cirap

Ja, de har fina grejer. jag skulle nog hävda att de har bäst förhållande mellab pris, prestanda och ljudnivå. har köpt ett tiotal produkter från dem.

Min allra första egna datprmoddning var med deras Silencer kylare (till ett 9600XT), så AC (eller bara ”A” nu?) har en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

men seriöst, vad ska man nu förkorta deras namn till? ARCTC? ACT? eller ska man fortsätta med AC, som i ArCtict?