Arctic Cooling har nu gett oss ytterligare bevis på att Nvidias nya mellanklasskort GeForce GTX 660 Ti står runt hörnet. Kylartillverkaren har nu bekräftat att man redan har fyra kylarmodeller som stödjer det kommande grafikkortet som väntas lanseras i mitten av augusti månad.

GeForce GTX 660 Ti är en efterlängtad uppföljare till Nvidias populära säljsuccé GeForce GTX 560 Ti och ser ut att bli en välpresterande grafikkortsmodell med till stor del samma specifikationer som storebror GeForce GTX 670. Grafikkortet kommer inte med särskilt hög värmeutveckling med ett specificerat TDP-värde av 170 watt, men blir troligtvis intressant för överklockare och användare som vill klämma ut extra prestanda ur sitt grafikkort.

Arctic Cooling verkar vara med på noterna och har nu lagt till GeForce GTX 660 Ti på sin hemsida och menar att Nvidias nya kort kommer att stödjas av fyra redan lanserade grafikkortskylare i tillverkarens sortiment;

arcti_cooling660ti

  • Accelero Twin Turbo II
  • Accelero Mono Plus
  • Accelero Xtreme III
  • Accelero Hybrid

Med detta fastställt är det högst troligt att GeForce GTX 660 Ti inte bara får snarlika prestandaspecifikationer som sitt äldre syskon GTX 670 utan även ett fysiskt släktskap som gör att kylare för Nvidias nuvarande kort även passar nykomlingen.

Källa: Arctic Cooling via Videocardz.com 

Relaterade artiklar:

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid