Battlefield 5 blev alltså Battlefield 1 och nya utgåvan i populära spelserien får nu sitt lanseringsdatum avslöjat – 18 oktober tas vi tillbaka i tiden.

Sent på fredagskvällen är det dags för EA och Dice att presentera den senaste utgåvan av Battlefield men redan nu läcker titelns namn, lanseringsdatum samt tidsepok ut på nätet.

Battlefield 1 kommer att utspelas i vad som verkar vara ett alternativt första världskrig där en reklamaffisch för spelet visar en allierad soldat med en för tidsepoken klassisk skyttegravsklubba, en mauser-pistol samt en stor zeppelinare i bakgrunden.

”Hellfighter Pack” för dem som förhandsbokat

På en affisch syns även ett datum ”18/10/2016” som ska vara dagen då spelet görs tillgängligt. De som förhandsbokat spelet får även ”Hellfighter Pack” med specialdesignade vapen och utrustning inspirerat av det omtalade ”Harlem Hellfighter infantry” regimentet.

Ikväll kl 22.00 startar EA sin videostream för Battlefield 1-lanseringen och då lär vi få mer klarhet både i spelets uppbyggnad samt en fullständig videotrailer inför höstens skarpa lansering.

Ni kan följa Battlefields livestream på Twitch här nedan:
Watch live video from Battlefield on www.twitch.tv

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid