Svenska spelutvecklarna DICE arbetar för fullt på nästa upplaga till det omåttligt populära onlineliret Battlefield. Battlefield 3 kommer att lanseras under hösten 2011 och nu har en så kallad teaser trailer publicerats på YouTube där vi i som brukligt med denna sortens förhandstittar får mer frågor än svar.

Battlefield 3 kommer att använda sig av grafikmotorn Frostbite 2.0 och bland de nya maffiga slagfälten med plats för 64 spelare samtidigt kommer vi att få se strider i flera välkända städer, bland annat Paris och New York. 

Battlefield 3 is the true successor to Battlefield 2. Beyond our signature multiplayer, we have also included a full single-player campaign and a co-op campaign – all straight out of the box. As for fan favorite features, how does the return of jets, prone, and 64-player multiplayer (on PC) sound?

Battlefield 3 kommer även att inkludera en singelplayer kampanj men i spelfamiljens anda är det just onlinestödet som de flesta ser fram emot. Trailern som publicerats av Electronic Arts finns att hitta här nedan.

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
TobberianAmiDoncdafisluskenflopper Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
flopper
Medlem

dålig trailer, vi vet att bf3 kommer så what?
ge oss lite in game play.

dice noobs

slusken
Medlem
slusken

[quote name=”flopper”]dålig trailer, vi vet att bf3 kommer så what?
ge oss lite in game play.

dice noobs[/quote]

Flopper vet du inte skillnaden på en trailer och en teaser? Isåfall kanske du borde ta och läsa på lite… So vem är nooben?

Daniel Filip
Medlem
Daniel Filip

Jag är en BF2 spelare som spelar nästan varje dag och det är för mig mer ångest än glädje att BF3 ska komma. Självklart vill jag att en efterträdare till BF2 ska finnas med uppgraderad grafik etc. Men jag är rädd att förändringen kommer bli för stor och att dom saker i BF2 som var bra kommer bli ersatta med något sämre och tvärtom det som kunde göras bättre i BF2 blir helt borttaget och att spelet på det viset förändras för mycket från vad som gjorde det unikt. Det är också störande att jag personligen inte får vara med… Läs hela »

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

En BF1942 samt BF2 kommer alldrig hända igen. BF3 kommer bli en flopp, Dice har blivet så insnöade på konsoll, så kommer det förbli. BF3 kommer bli precis som BC2 på pc sidan.

Tobberian
Medlem
Tobberian

hardware tessellation for characters and terrain

JEJ! 8D