Be Quiet har nu lanserat en ny serie med helmodulära nätaggregat kallad SFX L Power som kommer i två olika utföranden, ett på 500 W och ett på 600 W.

Under Computex tidigare i år så visade Be Quiet upp sina nya nätaggregat ur serien kallad SFX L Power. Nätaggregaten är som namnet antyder byggde runt formfaktorn SFX L som storleksmässigt är ett mellanting mellan den mindre formfaktorn SFX och den större ATX-formfaktorn.

Till skillnad från SFX-nätaggregat som ofta kyls av en 80 millimeters (mm) fläkt så kan den utökade storleken hos SFX-L tillåta för en fläkt på 120 mm för att kyla komponenterna på insidan medans den totala storleken hos nätaggregaten fortfarande hålls ned.
Nätaggregatens dimensioner ligger på 130 x 125 x 64 mm (Längd x Bredd x Höjd)
Båda modellerna är också 80 Plus Gold certifierade med en maximal effektivitetsgrad på 92 procent.

Annons

SFX L Power-serien lanseras i två olika utföranden, en modell med en effekt på 500 Watt (W) och en med en effekt på 600 W. Båda modellerna är helmodulära vilket innebär att alla kablar går att koppla ur.

De kablar som medföljer är helsvarta och har en platt profil för att passa i mindre chassin utan att ta upp för mycket plats, bland dessa kablar finns även fyra stycken PCI Express-kontakter för system med flertalet grafikkort.
Även ett fäste för att montera nätaggregaten i chassin menade för fullstora ATX-nätaggregat medföljer.

Båda modellerna finns tillgängliga nu, SFX L Power 500 W har ett rekommenderat pris på 1 100 kronor och modellen med 600 W har ett rekommenderat pris på 1 300 kronor.

Annons

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid