Tiden är snart kommen för Bethesda.net. Spelutvecklarens egna plattform som man nu kommer skrota för att istället gå tillbaka till att erbjuda sina speltitlar via Steam. Nu har man uppdaterat informationen för användare om hur man förbereder sig inför migrationen.

Spelutvecklaren och publicisten Bethesda bekräftade tidigare i år att man inte kommer att hålla kvar vid sin plattform kallad Bethesda.net. Denna lanserades tillsammans med speltiteln Fallout 76 och var företagets försök att göra en dedikerad plats för sina speltitlar. I samma veva började spelen plockas bort från andra plattformar som till exempel Steam.

Nu är tiden snart kommen för plattformen och Bethesda förbereder sig nu för att stänga ner den helt och hållet. Från och med den 27 april kommer användare kunna påbörja migrationen av sina speltitlar tillbaka till Steam.

Plattformen kommer att vara tillgänglig att komma åt och spela spel genom fram till 11 maj. Efter det gäller det att säga tack och hej till Bethesda.net. Inte helt förvånansvärt nämner utvecklaren i sin uppdaterade informationsartikel att migrationen till Steam bör påbörjas så tidigt som möjligt. Hemsidan går även igenom vad som gäller för till exempel användarkonton och olika speltitlars dedikerade valutor som köpts med riktiga pengar. Speltiteln Fallout 76 har även fått en uppdaterad FAQ som mer detaljerat går igenom vad som gäller för speltitel och dess spelare framöver.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid