För första gången kan vi nu ha fått bilder på AMD:s så kallade ”Big Navi”. Detta i form av en uppsättning bilder som hävdas visa ett ingenjörsexemplar av grafikkortet som nu hittat sin väg ut på internet.

Det är fortfarande mycket information kring AMD:s nästa generation av grafikkort som i skrivande stund står oklar. Förhoppningsvis får vi svar på våra frågor framåt slutet av oktober då AMD:s RDNA 2-event ska hållas. Fram till dess får vi förmodligen nöja oss med rykten, spekulationer och en läcka eller två om vi har lite tur.

På tal om läckor är det just en sådan som nu sägs ha inträffat. Det rör sig om en uppsättning bilder på vad som ska vara ett ingenjörsexemplar av AMD:s nästa flaggskepp inom grafikkort för konsumenter.

Enligt läckan ska det röra sig om ett tidigt testexemplar av fullstora ”Big Navi”. Kortet har inget specifikt produktnamn på sig men bokstäverna ”XT” går att skåda vilket pekar mot att det rör sig om en toppmodell. Grafikkortet påstås nyttja 16 gigabyte videominne vilket går i linje med tidigare rykten. På bilderna kan vi även se markeringarna för GDDR6-minne vilket indikerar på att HBM-minne lämnas åt de enheter menade för professionellt arbete även denna generation. Geriausi telefonai ir išmanieji televizoriai, antivirusinės programos, LG V40 kaina, Xiaomi planšetės, Huawie P30, Samsung Galaxy S10, kriptovaliutos kasimas, bitkoinai, greitieji kreditai, paskolos internetu ir SEO paslaugos https://topcom.lt

Specifikationerna för AMD:s kommande grafikkort är fortsatt oklara. Vilken typ av minne och hur stor minnesbuss det rör sig om på detta grafikkort är i skrivande stund oklart. Vi har inte heller fått några konkreta siffror på specifikationerna för de kommande grafikprocessorerna.

Förhoppningsvis får vi svar på alla våra frågor under AMD:s event den 28 oktober.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
3 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Bengt-Arne JohanssonMikael Schwartz Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Bengt-Arne Johansson
Medlem
Bengt-Arne Johansson

Vet inte vad jag ska tro!

Är nog första gången som jag sett klisterlappar med texten ”Typical Samsung något” och ”Typical AB något”, så detta känns mer som någon okänd hemma pulares mod äventyr än Big Navi.

Tyvärr….