I samband med E3-mässan som är i full gång så har utvecklaren Bioware visat upp sitt kommande actionspel kallat Anthem

I Anthem så axlar spelarna rollerna som så kallade ”frilansare”, i en fientlig värld där människan kämpar för att överleva. I denna värld så är det upp till frilansarna att utföra uppdrag utanför den skyddade staden som är människans sista befästning för att se till att mänskligheten överlever.

Till sitt förfogande har spelare en rad olika bepansrade dräkter att välja mellan, dessa kan sedan uppgraderas enligt spelarnas vilja för att anpassa dessa till den spelstil som varje individuell spelare har.

För att ta sig runt i spelvärlden så är dessa dräkter utrustade med jetpacks som låter spelare röra sig fortare framåt till fots, flyga och även ta sig fram under vatten.

Av den bit gameplay som visades upp under spelets officiella avtäckning så kan vi även se att man kan få tillgång till ny utrustning genom att plocka upp det som besegrade fiender lämnar efter sig. Samt att spelet har ett dynamiskt vädersystem som sägs ska kunna ändra hur spelare får ta sig fram i spelvärlden och på så sätt hitta nya äventyr som man annars kanske inte hade upptäckt.

Något exakt lanseringsdatum för Anthem angavs inte, men någon gång under 2018 ska lanseringen ske.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
io gamesslither.ioflipdiving Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
flipdiving
Medlem
flipdiving

This page gives you a lot of information. Thank you!
nodejs quiz , bottle flip

slither.io
Gäst

I am from england and very grateful because it’s already fully writing articles so what I know is easy because of this blog. Thank you.
bloxorz
slither io
slither io

io games
Gäst

Thanks for your article! I have read through some similar topics! However, your post has given me a very special impression, unlike other posts. I hope you continue to have valuable articles like this or more to share with everyone!
vex 3