Blizzard har nu avtäckt systemkraven för Warcraft 3: Reforged som uppdaterar det klassiska strategispelet från år 2002 till moderna standarder.

Blizzard avtäckte Warcraft 3: Reforged förra veckan under årets Blizzcon-event. Denna nya version av det klassiska strategispelet som först lanserades år 2002 kommer med uppdaterad grafik, nyinspelade dialoger och helt nya filmsekvenser.

Den som förväntade sig att denna nyversion av spelet skulle kräva en monstermaskin för att drivas kan dra en lättnads suck. Utvecklaren Blizzard som står bakom både originalspelet och nyversionen har nu avtäckt de grundläggande systemkraven för spelet på både PC/Windows och Mac.

 Minimum PCMinimum Mac
OperastivsystemWindows 7/8/10MacOS 10.12
ProcessorIntel Pentium D
AMD Athlon 64 X2
Intel Core 2 Duo
GrafikkortNvidia Geforce 6800
ATI HD 3650 Pro
Nvidia Geforce 8600M GT
Ati Radeon HD 4850
Internminne2 GB4 GB
Lagrinsutrymme3 GB3 GB
InternetBredbandBredband
KontrollerTangentbord och datormusTangentbord och datormus
Bildskärmsupplösning1 280 x 720 pixlar1 024 x 768 pixlar

Den kommande nyversionen av spelet och originalet bygger på samma spelmotor. Således kommer det inte som någon större överraskning att Reforged får minst sagt milda systemkrav sett till dagens standard.

Annons

Warcraft 3: Reforged kommer att lanseras någon gång under 2019. Dock har inget specifikt lanseringsdatum angetts i skrivande stund. Mer information om spelet finns att hitta på dess officiella produktsida.

Warcraft 3: Reforged inkluderar expansionen The Frozen Throne

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid