Cablemod levererar kompletta ersättningskablar till nätdelar med sleevade kablar i olika färgkombinationer. Nu öppnar företaget en ny del i sin butik där moddare själva kan skapa unika färgkombinationer på sina kablar.

Att sleeva sina kablar är något som blivit mycket populärt bland datorbyggare och moddare de senaste åren. Genom att klä in varje enskild kabeltråd i färgade nylonstrumpor går det att ge din dators inre ett rejält estetiskt lyft.

Medan de riktigt seriösa moddarna lägger otaliga timmar och svettdroppar på att själva modifiera sina kablar finns det lättare vägar. Cablemod är ett av de företag som säljer färdiga ersättningskablar för de flesta stora nätdelstillverkarnas nätaggregat och det i olika färgkombinationer.

Cablemod ger moddare fria händer

Nu har Cablemod tagit nästa steg genom att öppna en separat sektion i sin webbutik där moddare kan skräddarsy sina egna sleevade kablar. Efter att man valt sina kablar kan man i verktyget klicka på varje enskild kabelgren och ge den sin egen färg. Med 12 olika färger att välja mellan går det att skapa sig nästan vilken färgkombination man vill. Cablemod ser sedan till att tillverka just ditt specifika kabelpaket i regnbågens färger om så önskas.

Modcable_colors

Nackdelen med de skräddarsydda kablarna är att Cablemod inte kan automatisera sin tillverkningsprocess på samma sätt som med sina färdiga paket och kostnaden skenar ganska snabbt. Från runt 400 kronor för ett standardpaket med 24-pins ATX, 4+4 Pin EPS samt två 6+2 pins PCIe-kablar sticker prislappen för motsvarande egenkonfigurerat paket till knappt 1000-lappen. Detta paket för ett 1200 watts Corsair AX1200i-nätaggregat.

Du kan själv testa Cablemods custom-konfigurator på företagets hemsida där man levererar kablar till nätdelar från Corsair, EVGA, Seasonic, Cooler Master, be quiet!, Silverstone och XFX.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid