CableMod är inte direkt ett obskyrt märke när det gäller specialgjorda kablar för datorer. Nu tar dom allting till nästa steg genom att introducera nätverkskablar och strömkablar i sitt sortiment.

Det kan anses som lite excentriskt, men för många som lagt ner mycket blod, svett och tårar på att ge sin dator precis rätt stil är nog dessa kablar som pricken över i:et. Dessa kablar är sleevade med CableMods egna högkvalitativa sleeving och har ett ytterst lyxigt utseende.

Screenshot_33

Strömkablarna är 2 meter långa och finns tillgängliga med 4 olika kontakter att välja mellan. Kvalitén är inte heller bara i själva strumpan runt kabeln heller, utan kablarna i sig är även gjorda i av koppar av toppklass och finns då med kontakter för Nordamerika, Storbritannien, EU samt Australien.

Screenshot_34

CableMod har även gett dom klassiska, tråkiga nätverkskablarna en uppiffning. Tillgängliga i flertalet färger i 1 eller 2 meters längd med CAT6 klassificering och skydd för att minimera crosstalk. Dessa blir nog en storfavorit hos LAN:are som känner för att organisera upp bland polarnas nätverkskablar med färgkoordinering eller helt enkelt vill att det ska se lite roligare ut vid routern rent generellt.

Både strömkablarna och nätverkskablarna finns tillgängliga på CableMods hemsida redan nu. Om dessa hittar till några svenska återförsäljare eller ej återstår att se. Dock kan CableMods själva skeppa internationellt.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Morkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Ugh, blisterpack! Djävulens påfund för att orsaka mänsklighetens undergång. Skär man sig på en sådan så överlever man inte skadan… 😛
Iofs undviks nog detta öde ganska enkelt genom att bara titta på prislappen för dessa kablar misstänker jag. lol

Morkul
Medlem
Morkul

Jan kan i och för sig förstå de som vill ha snygga kablar i lådan trots att det skapar extra små fickor för dammet att fastna i. Men att ha sådana kablar utanför lådan där det finns ännu större mängder damm och smuts som kommer fastna i eventuella skrymslen/räfflor. Nej tack, så släta kablar som det bara går att hitta för att undvika damm fällor.