Det blir en hektisk vinter för PC-spelare i år och inte minst de som uppskattar förstapersonsskjutare. Nu har spelförsäljningsföretaget GameStop avslöjat att förhandsbokningarna av Call of Duty: Black Ops – som lanseras den 9 november – ser ut att slå företrädaren Modern Warfare 2 på fingrarna.

Call of Duty-serien har gått som tåget de senaste åren och Modern Warfare 2 var en storsäljare under 2009. Nu verkar det alltså som att Black Ops kan komma att klå dessa siffror och när företrädaren sålts i inte mindre än 20 miljoner exemplar är det en ganska fin bedrift. GameStop menar att förhandsbokningarna av Black Ops ser ut att slå rekord alla kategorier, även om man inte vill nämna några siffror ännu.

Samtidigt lanserar Electronic Arts den efterlängtade uppföljaren till Medal of Honor, med samma titel, den 12 oktober och även detta FPS-lir har slagit förhandsbokningsrekord för sin nu 11-åriga franchise. EA går så långt att man hävdar att spelet är ett av de mest förbokade i hela sitt stall. Med en månad till godo på Black Ops kan Medal of Honor bli en käpp i hjulet för nästa kapitel i Call of Duty-serien, eller helt enkelt användas som uppvärmning för novemberlanseringen av Black Ops.

Källa: Gamasutra

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Anton Karmehedfloppervoleyro Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
flopper
Medlem

synd att skitspel säljer.
DICE borde kunna göra ännu bättre ifrån sig.

Voleyro
Medlem
Voleyro

Spelet har testats och fått väldigt bra kritik och det är något man längtar efter. För min del blir det ett köp. Själv börjar jag med MoH som släpps nu på Onsdag och nästa månad CoD- Black Ops.

Mest för Multiplayer och SP( Gäller Xbox 360 versionen)

flopper
Medlem

spelat betan av MOH, spelar BF2/BC2 annars.multiplayer är ett skämt.liknar mest ett singelplayer spel på alla fronter vilket säkert 12 åriga spelare gillar.rena skitspel. DICE borde ha gjort och lagt till,rörelse av gubbe vid beskjutning saknar helt dvs finns ingen riktig skill nivå i spelet gjort för barn.voip saknas dvs ingen riktig kommunikation i en squad på slagfältet vilket är a och o.saknar träning för taktiska element dvs spela för laget med sin klass saknas helt.skjuter cg med en gubbe mellan mig och smällen, jag dör men inte dem?Hardore mode uppmuntrar camping.etc… DICE borde anställa mig som speltestare för feedback… Läs hela »