Den taiwanesiska grafikkortstillverkaren Colorful har nu lanserat en ny modell av den klassiska SLI-bryggan. Vi har redan tidigare sett elastiska SLI-bryggor men Colorful har även låtit bryggan växa ordentligt på längden, med ett mått på 12,4cm ska Colorfuls SLI-brygga binda samman grafikkort över tre expansionsplatser.

 

Colorful har utvecklat sin nya brygga för att matcha deras svulstiga GeForce GTX 460 och GTS 450 iGame grafikkort som kommer med extra stora kylare. Men SLI-bryggan lär även vara ett intressant för överklockare som använder sig av egna kyllösningar som LN2-pottar eller liknande. I dagsläget skeppar Colorful de nya bryggorna med ovan nämnda grafikkort, men har även öppnat för att eventuellt sälja bryggorna separat. Något som låter lovande med tanke på att grafikkortstillverkaren snart tar sig in på den svenska marknaden.

26a

26c

Källa: TechPowerUp

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mean Machine Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Blir mer imponerad av storleken på kylarna på korten än SLI-bryggan, jag. Intel skickade ju för övrigt med någon form av rekordlång brygga till sina D5400XS-brädor (Skulltrail):comment image