Colorful iGame 460 ärutan tvivel det mäktigaste GeForce GTX 460-kortet vi sett hittills, vilket med alla överklockade modeller på marknaden faktiskt säger en del. GPU-klockfrekvensen är trimmad från 675 MHz till hela 900 MHz och grafikkortets kylare är något i hästväg.

Colorful har byggt sitt monsterkort på ett egenutvecklat kretskort som kommer med 6+1 fasers strömförsörjning (referensdesignen har 3+1 faser), en filmkondensator, mätpunkter för spänningar samt två 6-pins PCIe strömkontakter. Kortet är även utrustat med dubbla DVI-utgångar samt mini-HDMI och SLI-kontakt.

color

Grafikkorts 336 CUDa-kärnor arbetar som väntat i 1 800 MHz och dess 1GB GDDR5-minne har överklockats från standardmodellens 3 600 MHz till 4 200 MHz. För att åstadkomma dessa imponerande klockfrekvenser har man försett kortet med en brutalt designad kylfläns som med en backplate samt fyra värmerör leder värmen till en tvådelad aluminiumfläns. Vilken senare kyls av två större fläktar.

Colorful iGame 460 är verkligen något utöver det vanliga. Tyvärr är risken stor att vi inte får se kortet i svenska butiker, men i asian ska det börja säljas under september månad.

001630272

color2 color3
color4 color5

Källa: PCPOP

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid