Cooler Master utökar med mindre och tystare chassi i Maker-familjen

Maker-serien låter dig som användare att skräddarsy ditt chassi

0

Cooler Masters modulära Maker-chassi får snart förstärkning och det i form av mATX-modellen Maker 3 samt mer stilrena och tystlåtna modeller.

Cooler Master bygger bokstavligen talat vidare på sin Maker-familj av datorchassi. Varje chassi har en grundstomme där olika delar som hårddiskburar, kylningsfästen, fläkttunnlar, bärhandtag och mycket annat kan bytas ut eller läggas till i efterhand. Cooler Master som kontinuerligt bygger vidare på konceptet med nya moduler och tillbehör planerar nu även flera nya modeller.

Bland dessa syns en ny minsting i programmet som med namnet Maker 3 stödjer moderkort i mATX-forma.

Designspråket känns igen från ursprungsmodellen Maker 5 och även om moderkortet är begränsat till mATX finns det gott om utrymme i chassit med egen sektion för hårddiskar och nätdel samt utrymme för långa grafikkort.

Priset sägs landa på runt 110 dollar, motsvarande runt 1 000 kronor i svenska butiker.

Silence-modeller som jagar Fractal Design Define

Cooler Master laddar även för nya mer tystlåtna modeller som med ett mer avskalat yttre och fiffigt expanderbara front- och takpaneler ska leverera låg ljudnivå i ett stilrent paket. Medan Cooler Master är förhållandevis tystlåtna om detaljerade specifikationer för de kommande modellerna som inte väntas förrän senare under 2016 kan man själva bekräfta att detta är chassi som bland annat kommer fajtas med Fractal Designs populära Define-serie.

computex_2016_3

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid