Cooler Master har nu uppdaterat sin chassifamilj med HAF 912 Plus, ett miditower chassi med gott om kylning och aggressiv design. Datorchassit väntas ut i butiker under september månad och prislappen på runt 800 kronor inklusive moms hoppas tillverkaren ska locka intresse.

Cooler Master HAF 912 Plus stödjer moderkort med storlekar på upp till vanligt standard ATX-format och mäter 230mm x 480mm x 496 mm. Med sin stålstruktur har chassit en vikt på 8,45kg och dess svarta hölje döljer bland anant sex 3,5-tums samt två 2,5-tums platser samt ett flertal fläktar i storlekerna 200/140/120mm.

HAF 912 Plus har en flexibel hårddiskbur som kan vridas 90 grader för lätt installation, eller helt enkelt plockas bort om man vill få utrymme för längre grafikkort (>320mm). Med flera stora och kraftfulla fläktar har Cooler Master även sett till att hålla kablarna ur synhållgenom att göra utrymme för kabeldragning och förse chassit med spännen för demsamma.

Annons

haf912

Andra trevliga funktioner externa USB 2.0, eSATA samt ljudanslutningar. Samt stöd för dubbla 120mm radiatorer och alltså en prislapp som inte ska rensa bankkontot.

_6b

_8 _45
Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Mean MachineAnton KarmehedDr.Blue Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Dr.Blue
Medlem

Passar kanske in på tonårs-rummet, men när man kommit upp i min ålder så skulle det vara lite pinsamt att ha detta chassi stående hemma.

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Hehe, jag fick ett HAF932, det slutade med att jag gav det till tjejen. Hon vad glad över att få en dator, även om hennes skrivbord behövde sågas i bitar för att ge plats för monstret undertill. Tycker de är ganska horribelt fula, faktiskt.