Cooler Master har nu lanserat chassit H500M som blir storasyskonet till fjolårets modell H500P och levereras med två olika frontpaneler och massiva RGB-fläktar.

Under förra året lanserade Cooler-Master två väldigt speciella chassin, Cosmos C700P och MasterCase H500P, där det förstnämnda fick titta in i testlabbet.

Nu släpper Cooler Master en uppföljare på MasterCase H500P, nämligen H500M. Skillnaden mellan dessa är dock extremt marginell.

Det som Cooler Master valt att inkludera i denna nya variant är Adresserbara RGB-LED-Fläktar. Dessa kopplas till en LED-kontroller som sedan kan kopplas till en av moderkortets interna USB 2.0 utgångar. Detta gör att du kan använda programvara för att styra vilken färg fläktarna ska ha direkt ifrån operativsystemet. Vi vet dock i skrivande stund inte vilken programvara som skall användas till detta.

Det andra som Cooler Master valt att inkludera är en andra frontpanel i härdat glas. Denna panel var tidigare något som konsumenten själv fick köpa till om personen ville skippa det inkluderade gallret.

Så i H500M så får du med två olika fronter för att du själv skall kunna välja om du vill ha ett extremt bra luftflöde eller ett mer rent utseende med glas i fronten.

Cooler Master H500M har nu hittat in i testlabbet och kommer att sättas på prov under den kommande tiden och vi ser att ett test ska titta upp strax efter årets Computex-mässa. Fram tills ni får det hela testet så bjuder vi på ett galleri med lite övergripande bilder.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid