Välkända Cooler Master fortsätter expandera sin populära Silencio-serie med ett nytt chassi i mATX-format kallat Silencio 352. Här satsar Cooler Master inte helt överraskande på ljuddämpade chassisidor, ljuddämpade fötter och en minimal design.

Beige-grått har haft sin tid och även lysdioder och fönster tycks ha passerat sin tid i rampljuset. Idag är det stilrena chassin i svart, vitt eller andra enklare färger som dominerar och det speglas även i Silencia 352. Chassit har en blanksvart frontdörr, varpå övriga chassit är mattsvart med en lätt utbuktning på respektive chassisida, en design som ärvts från flera av sina större syskon i samma serie.

front

Chassiramen tillverkas i stål och sidorna bär ett ljuddämpande material. Man har även valt ut chassifötter i ett vibrationsdämpande gummi för att förebygga resonans i exempelvis ett skrivbord. Komponentmässigt kan chassit husera upp till tre 3,5-tumsdiskar och fyra 2,5-tumsdiskar i den bottenmonterade lagringsburen. Man har även plats för en ensam optisk enhet i 5,25-tumsplatsen, alternativt en fläktkontroller eller liknande tillbehör.

internal

Upp till fyra fläktar kan monteras, varav två 120-millimetersfläktar i fronten, en i chassits bakre del samt ytterligare en i taket. Väljer man att flytta på hårddiskburen kan även en 240-millimeters radiator för vattenkylning monteras i chassits front. Alla luftintag är utrustade med dammfilter.

filter

Silencio 352 kan användas för både mATX och mini ITX-moderkort samt grafikkort upp till 355 millimeter i längd, och riktpriset blir 54,90 euro vilket i Sverige kan komma att motsvara strax omkring 500 kronor inklusive moms. Chassit ska vara tillgänligt i butik senare under augusti månad.


Relaterade nyheter

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
fernux Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
fernux
Medlem
fernux

Äntligen ett ljuddämapt mindre chassi.
Resention på denna blir spännande.
Jag har dock hoppats på att antec släppter ett micro atc P18x