Cooler Master förbereder sig inför lanseringen av de lättviktsmöss som visades upp under Computex 2019 och nu är det bekräftat att musen MM710 kommer till Sverige, dock i en väldigt begränsad upplaga.

När vi på NordicHardware tog oss en sväng till Computex 2019 och tittade förbi hos Cooler Master spanade vi in två datormöss tillverkaren hade under utveckling. Dessa går under namnen MM710 och MM711 där den enda skillnaden mellan modellerna är att den ena är utrustad med RGB-belysning.

Mössen kommer utrustade med en Pixart 3389-sensor med en maximal DPI på 32 000 och då mössens huvudfokus är att hålla nere vikten väger dessa in på endast 51,7 gram och cirka 57 gram för MM710 respektive MM711.

När vi talade med Cooler Masters representanter under Computex 2019 såg det ut som att produkterna inte nödvändigtvis skulle bli tillgängliga hos svenska återförsäljare. Således skulle svenska kunders största chans för att lägga vantarna på MM710 eller M711 bli Amazon i Storbritannien eller Tyskland.

Nu har vi dock fått bekräftat att en lansering i Sverige kommer att ske. I början handlar det om 500 exemplar av MM710 som kommer att hitta sin väg till den svenska återförsäljaren MaxGaming där produkten nu blivit möjlig att förbokas med en prislapp på 549 kronor.

Huruvida fler enheter kan komma att hitta sin väg till Sverige vid ett senare tillfälle är i dagsläget oklart. Det är även inte spikat om MM711 kan komma att lanseras i landet. Just nu är det endast 500 exemplar av M710 som har bekräftats dyka upp hos svenska återförsäljare.

Hur väl dessa datormöss presterar samt om eller hur produkternas stryktålighet har påverkats av att så mycket material har skalats bort från mushusen är något vi inte kan kommentera då vi inte haft möjligheten att testa mössen. Däremot har den som är på jakt efter en datormus med låg vikt snart ett alternativ till produkterna från Finalmouse som Cooler Master har inspirerats av.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid