Corsair Graphite 600T är det första datorchassit från den amerikanska minnestillverkaren som tar sikte på miditowermarknaden. Där Corsair inte hymlar med att Graphite 600T serien bygger kring deras arbete med storebröderna i Obsidian 700D samt 800D.

 

Graphite 600T använder sig av samma mattsvarta grunddesign som sina bröder med grafitgrå detaljer och Corsair menar att chassit inte ska hindras av dess fysiska storlek. Chassit är förberett för vattenkylning med bland annat dubbla 120mm radiatorer samt flera och extra långa grafikkort.

Chassits mått är faktiskt inte avslöjade ännu men det kommer med fem externa 5,25-tums platser samt en IO-panel med integrerad fläktkontroller, USB 3.0 samt USB 2.0 portar och ljudingångar. Innanför skalet finns utrymme för upp till sex hårddiskar av 3,5-tums eller 2,5-tums format.

Annons

Graphite 600T rymmer tre olika fläktar där de två 200mm fläktarna i front- och takpanelen står ut extra genom sina vita LEDs. I bakpanelen hittar man även en vanlig 120mm fläkt. Andra detaljer värda att nämna är hål i moderkortsplattan för kylarinstallering, kabelhantering och två års garanti. Priser får vi mer information om senare i sommar när Corsair börjat sälja Graphite 600T.

 

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Henrik BerntssonImlalAnton Karmehedhirsch Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fredrik
Medlem
Fredrik

Ehm, jag vet inte riktigt vad jag tycker, men det ser väl helt okej ut… 😮

Imlal
Gäst
Imlal

Tycker det ser helt OK ut. Men det räcker inte för att jag skall byta ut mitt Cooler Master Cosmos 1000.

//Jimmy

Henrik Berntsson
Admin

det lockar lite med smidig kabeldragning etc men det ser ut för mycket som just en dator för att man ska tycka det är jättesnyggt. Skulle vilja se lite mer nytänk. Gärna chassin som har annat utseende än det klassiska vi haft sen stenhåldern. Än så länge hänger jag nog kvar med mitt lian-li pc76 från 2002 😛