Corsair startade som ett litet företag som gjorde så called Cache-on-a-Stick-moduler 1994 för att senare med årens lopp expandera sin verksamhet till RAM-minnen som de är mest kända för. Idag är Corsair ett starkt varumärke på entusiastmarknaden med ett brett utbud som man nu har expanderat till möss och tangentbord för gaming-marknaden.

NordicHardware fick för ett tag sedan höra från Corsair att de hade en ny produktkategori på ingång och ville gärna att vi skulle vara med under produktlanseringen. I torsdags bar det av mot flygplatsen för att åka till vald destination av Corsair – London. När vi väl var där hade Corsair hyrt två våningar i samma byggnad som England har högsta domstolen.

Supeme1 Supreme2

Vi vart snabbt påskyndade upp till tredje våningen efter att ha gått igenom en säkerhetskontroll som var lika seriös som den man får göra på flygplatsen. På andra våningen fanns saker och ting vi ska komma fram till senare under artikelns gång.

Supreme3Inne i ett välbelyst rum fullt med servitriser och servitörer fanns det massor med tilltugg för de som inte hunnit få i sig riktig mat under dagen. Man bjöd även på vatten och apelsinjuice för de törstiga, då alkoholhaltig dryck fick vänta till efter presentationen.

Supreme4Efter en kort pratstund med representanter från Corsair och PR-byrån som arrangerat allt var det dags att ta plats för den kommande presentationen.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid