I samband med att företaget Cooler Master fyller 25 år så lanserar man en specialutgåva av det numera ikoniska datorchassit Cosmos II.

Cooler Master har nu visat upp en specialutgåva att sitt datorchassi Cosmos II som företaget lanserar för att fira sitt 25-års jubileum. Flertalet aspekter av chassit har uppdaterats för att bättre passa in på dagens chassimarknad och lanseringen sker inom kort.

Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition

Chassit har nu uppdaterats med sidopaneler i härdat glas. Till skillnad från traditionella platta glaspaneler så har specialutgåvan av chassit välvda glasskivor som sidopaneler. Dessa sidopaneler i härdat glas kommer även att finnas tillgängliga för ägare av originalversionen av chassit att införskaffa från och med det tredje kvartalet.

Även moderkortsplåten och delar av chassits exteriör har uppdaterats och består nu av aluminium. Chassit har två skjutbara aluminiumpaneler, en på fronten samt en på ovansidan. Dessa paneler kan flyttas och under den främre så döljer sig en uppsättning hårddiskvaggor som snabbt går att plocka ur och under den övre panelen döljer sig chassits kontrollpanel.

Nya Cosmos II kommer utrustad med en förinstallerad fläkt på 200 millimeter i fronten. Även en blå LED-slinga skickas med om användaren vill lysa upp sitt chassi ytterligare. LED-belysningen kommer att kunna kontrolleras genom kontrollpanelen på chassits front, denna panel agerar även fläktkontroller.

Chassit förväntas finnas tillgängligt i slutet av juni månad och prislappen kommer att hamna på 349 euro, motsvarande cirka 3 400 svenska kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jonas Klar Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Jonas Klar
Medlem

Känns som det är dags för 25-årsjubileum för Cosmos i det närmaste.

Medlem

Ett lätt val, går den att förbeställa ?