Vad som sägs vara en uppsättning läckta dokument från utvecklaren Crytek nämner att Crysis 2 Remastered är på väg och ser ut att bli exklusivt för Epic Games Store.

När det stod klart att den första installationen i spelserien Crysis skulle få en uppiffad nyversion var det ordentligt med hype kring projektet. Mottagandet av speltiteln efter dess lansering kan ha varit bra nog för Crytek att följa upp renoveringsprojektet med en nyversion av Crysis 2.

Enligt vad som påstås vara två läckta dokument från Crytek som börjat cirkulera på Reddit ser det ut som att Crysis 2 Remastered redan är under utveckling. Dokumenten som fokuserar på kopieringsskyddet Denuvo och dess kostnad nämner hur detta lär användas för det ännu icke bekräftade spelet.

Enligt dokumenten som påstås komma från insidan av Crytek är Denuvo inte någon billig historia. Det hävdas röra sig om 140 000 euro för det första året en speltiteln är utrustad med skyddet. Efter den blir det ytterligare 2 000 euro per månad. En extraavgift på 60 000 euro sägs tas ut för de produkter som säljs i mer än 500 000 exemplar.

Sett till Crysis 2 Remastered nämns ingen form av lanseringsdatum eller ens lanseringsfönster. Den lilla bit av information som kan ha läckt ut genom dokumenten är att projektet är startat och att spelet kommer blir tillgängligt på ”Epic Platform”. Något som fått många att spekulera i att det rör sig om ytterligare en speltitel exklusiv för plattformen Epic Games Store.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid