Med ett blogginlägg och en kort teaser har Crytek nu bekräftat att man arbetar på Crysis 4. Den första titeln sedan Crysis 3 lanserades för snart tio år sedan.

Det har gått nio år sedan vi senast såg ett spel i serien Crysis lanseras. Bortsett från de uppiffade versionerna som hittat sin väg till spelare under de senaste åren det vill säga. Nu har dock seriens utvecklare och skapare Crytek bekräftat att man arbetar på Crysis 4.

Spelets utveckling är fortfarande i ett tidigt skede. Vi lär således inte få se något konkret från spelet i sig på ett bra tag. I skrivande stund är den enda informationen som finns tillgänglig ett blogginlägg från Crytek och en kort teaser-video.

Blogginlägget nämner att vi kanske inte helt förvånansvärt kommer att få mer information angående det kommande spelet ju längre utveckling kommer. Just nu vet vi bara att Crysis 4 mycket riktigt är på väg. När det väl blir dags för en lansering är dock oklart. Förmodligen rör det sig om flera år in i framtiden då spelets utveckling som tidigare nämnt är i ett tidigt skede.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid