För ungefär ett år sedan bekräftade Crytek att Crysis 4 är på väg. Nu har utvecklingen lagt i nästa växel och spelutvecklaren har gått ut med att man nu söker nya anställda för att arbeta på det kommande spelet.

Spelserien Crysis har inte fått något nytt spel på över ett årtionde. Crysis 3 lanserades 19 februari 2013 så det är lite mer än tio år sedan vi fick se utvecklaren Crytek sjösätta en ny titel i sin välkända serie. Tidigt 2022 bekräftades det däremot att serien inte är död och att ett nytt spel faktiskt är på väg.

Nu ser det ut som att spelutvecklaren är redo att lägga i nästa växel för skapandet av Crysis 4. Crytek har publicerat en ny video där man ännu en gång bekräftar att utvecklingen för nästa Crysis-spel är igång. Videon nämner att företaget söker efter ny personal som ska arbeta på utvecklingen. Allt som allt har Crytek just nu över 20 öppna positioner enligt sin hemsida så en rejäl expandering av företaget är planerad.

Videon visar tyvärr inte mycket konkret relaterat till Crysis 4 i sig. Vi får några snabba blickar på vad som ser ut att vara spelet under utveckling. Dessvärre får vi inte se något faktiskt gameplay eller dylikt. Spelets utveckling är fortfarande i ett väldigt tidigt skede så det lär ta något år eller så innan vi faktiskt får möjligheten att spela Crysis 4.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid