Den efterlängtade spellanseringen av Crysis Remastered kommer inte längre att inträffa den 13 juli efter att trailern för nyversionen läckt ut i förväg och mötts av en hel del negativ kritik.

Cryteks nyversion av den klassiska speltiteln Crysis var till en början tänkt att lanseras den 13 juli. Dock läcktes nyversionens trailer i förväg under gårdagen och den kritik som kommit från spelintresserade var inte enbart positiv. Detta har nu fått spelet utvecklare att skjuta upp lanseringen på obestämd tid.

I ett inlägg på Twitter nämner utvecklarna att Crysis Remastered fortfarande kommer att lanseras någon gång under år 2020. Denna nyversion blir även spelseriens debut på spelkonsolen Nintendo Switch. Dock har det inte längre något spikat lanseringsdatum.

Crytek nämner hur man vill ta längre tid på sig för att polera spelet och ta det till ”den yttersta gränsen för PC och spelkonsolen som serien blivit känd för”. Efter att trailern läckt ut var det många kommentarer som nämnde hur Crysis Remastered liknande originalet lite väl mycket. Detta trots de nya grafiska egenskaperna utvecklarna implementerat i spelet. Något som inte helt förvånansvärt lett till en del ledsna miner då serien blivit känd för att få datorer att gå på knäna med sin detaljrikedom.

Utvecklarna lovar att hålla sina följare uppdaterade om titelns fortsatta utveckling. Dessvärre har vi nu gått från att ha ett lanseringsdatum som skulle ha inträffat om lite mindre än två veckor till att ha resten av året som lanseringsfönster. En ny trailer för spelet kommer att publiceras inom de kommande veckorna.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid