Länge har det ryktats om att Valve arbetar på nästa installation i spelserien Counter-Strike. Nu kan Nvidia ha röjt CS:GO 2 genom sin senaste drivrutin.

Under flera år har det ryktats att Valve ämnar att ta sin omåttligt populära speltitel Counter-Strike: Global Offensive till spelmotorn Source 2. Hittills har vi inte fått någon officiell bekräftelse från Valve att en sådan speltitel skulle vara på väg. Däremot kan vi ha fått de första bevisen för spelets existens från Nvidia.

Nyfikna djupdykare som gått igenom Nvidias senaste drivrutin har hittar stöd för två nya profiler som inte skådats tidigare. Dessa två bär namnen ”csgos2.exe” och ”cs2.exe”. Båda går under ”Counter-strike 2” i menyerna. Något som nu fått ryktesmaskinerna att gå på högvarv.

Efter att Twitter-profilen Gabe Follower gått igenom de senaste månadernas drivrutiner verkar det som att CS:GO 2 dök upp någon gång under februari. Något som kan innebära en stundande avtäckning.

Värt att påpeka är att Valve som tidigare nämnt inte har bekräftat något angående CS:GO 2. Studion är också känd för att testa alla möjliga slags prototyper av produkter och speltitlar som inte nödvändigtvis hittar sin väg ut till kunder. Således är det inte säkert att nästa installation i spelserien blir det som nu skymtats i Nvidias drivrutiner. Även om det är så gott som garanterat att Valve någon gång i framtiden kommer bygga vidare på det populära varumärket.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid