Efter att filerna i de senaste 10 uppdateringarna för CS:GO sats under luppen så ser det ut som att spelet kan komma att få ett battle royale-läge.

Battle royale-spel är det absolut hetaste på marknaden just nu. PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) är den solklara regerande mästaren och även andra spel som Fortnite har även skördat stora framgångar.

Att filer i speluppdateringar och dylikt genomsöks efter ledtrådar om kommande innehöll är ingenting nytt. Filerna i de tio senaste uppdateringarna till Counter Strike: Global Offensive har kammats igenom och det visar sig att det finns en hel del som tyder på att spelet kan komma att få ett Battle Royal-läge likt PUBG och Fortnite.

Bland filerna som sökts igenom så nämns referenser till saker som ”Beacon spawn points”, pilbågar och även stridande med knytnävar.

Andra filer nämner även bland annat adrenalinsprutor, radarpulser och MK2 granater. Många av dessa filer kan ses som något som hör hemma i den våg av battle royale-spel som just nu sköljer över spelmarknaden.

Filer som dessa dök upp för första gången under förra året. Så om det är ett nytt  spelläge på väg till CS:GO så har nog Valve filat på det under en längre tid.

Det också vara så att dessa filer helt enkelt är från att Valve experimenterar med nya idéer för CS:GO och att det inte kommer att leda nånvart. Men det ser ut att finnas en chans för ett nytt spelläge i Counter Strike.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid