Ett av årets största spelsläpp sett till omkringliggande hype är CD Projekt REDs Cyberpunk 2077 som redan försenats flera gånger. Nu har utvecklaren bekräftat att spelets lanseringsdatum skjuts tillbaka igen med nästan en månad.

Många är det som ser fram mot CD Projekt REDs nästa storspel. Speltiteln som till en början var tänkt att lanseras i våras har redan genomlidit två förseningar och nu har det blivit dags för en tredje.

Anledningen till denna försening är att utvecklaren lovat att det kommande spelet ska släppas på en drös plattformar samtidigt. Dessa inkluderar nuvarande generationens spelkonsoler som Playstation 4 och Xbox One. Även nästa generations konsoler som Playstation 5 och Xbox Series S/X och PC. Det ser dock ut som att spelets skick på just dagens spelkonsoler är vad som håller lanseringen tillbaka.

Annons

Studion nämner även att trots att spelet har ”nått guldstatus” vilket innebär att det kan spelas från början till slut med allt innehåll implementerat är det nu många förbättringar och buggfixar kommer. Dessa extra 21 dagar kommer att innehålla stor fokus på att se till att speltiteln flyter så bra som möjligt på alla de plattformar det kommer lanseras till. Vi får även bekräftat att spelet kommer att få en uppdatering redan på lanseringsdagen. Hur stor denna är återstår dock att se.

Klart står dock att Cyberpunk 2077 gått från att vara ett spel att fördriva sommarledigheten med till att vara ett spel som kommer kunna fylla ut dötid under julledigheten. Det nya lanseringsdatumet är nu satt till den 10 december.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid