CD Projekt Reds kommande storspel Cyberpunk 2077 har ansamlat brutal hype inför det ursprungliga lanseringsdatumet i april. Dock har spelets utvecklare nu gått ut med att spelet försenas med fem månader och lanseras i september.

Spelutvecklaren CD Projekt Red har under en lång tid jobbat på sitt kommande storspel Cyberpunk 2077. Redan innan spelet ens hade avtäckts officiellt hade det byggt en enorm hype bland spelsugna. Något som inte är helt förvånansvärt med tanke på studions tidigare spel ur The Witcher-serien som mötts med överväldigande positiv kritik.

Cyberpunk 2077 var till en början planerat att lanseras 16 april 2020. Dock har lanseringsdatumet nu ändrats till efter sommaren då utvecklaren vill ta mer tid för att finpolera spelet. Det nya lanseringsdatumet är nu 17 september.

CD Projekt Red meddelar via Twitter att spelet i sig är i dagsläget mer eller mindre färdigställt och fullt spelbart. Den extra utvecklingstiden tas ut då utvecklaren vill försäkra sig om att Cyberpunk 2077 blir studions grädde på moset för denna konsolgeneration. Således tas denna extra tid ut för att speltesta och åtgärda potentiella buggar i spelet.

Avslutningsvis nämner utvecklaren att vi hädanefter kan förvänta oss mer regelbundna uppdateringar kring spelet. Tidigare har CD Projekt Red varit relativt tystlåtna kring spelets utveckling. Vi har sett filmklipp från demoversioner av spelet men exakt vart i utvecklingen spelet legat har för det mesta varit något oklart.

Det nya lanseringsdatumet blir som tidigare nämnt 17 september. Spelet kommer att finnas tillgängligt för Playstation 4, Xbox One, Google Stadia och PC.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid