Nvidia har tagit till Twitter för att visa upp en bild på en mystisk kommande grafikkortsmodell efter att utvecklarna av speltiteln Cyberpunk 2077 lagt fram förslaget om en specialutgåva att gå hand i hand med spelets lansering.

Med en suddig bild publicerad på Twitter har Nvidia smygvisat vad som kan komma vara en specialutgåva av en grafikkortsmodell vars designinspiration kommit från den kommande speltitlar Cyberpunk 2077.

Utvecklaren av speltiteln, CD Projekt RED, tog till Twitter med speltitelns officiella Twitter-konto för att tagga och fråga Nvidia om vad hårdvarutillverkaren tyckte om idén att göra en begränsad utgåva av ett grafikkort för spelet. Nvidia svarade sedan med ”Stanna kvar…” och en suddig bild på vad som kan vara få andra saker än just ett grafikkort.

Bilden i sig ger inte mycket information om denna specialutgåva. Däremot kan vi se att det rör sig om den referenskylare Nvidia implementerade hos sina grafikkortsmodeller för några år sedan. Det går även att urskilja ett färgschema som ser ut att vara baserat kring svart och gult, samma färgstil som Cyberpunk 2077 använt flitigt. Det framgår dock inte vilken av Nvidias grafikkortsmodeller som ligger till grund för denna specialutgåva.

Detta vore inte första gången Nvidia utvecklar en specialutgåva av en grafikkortsmodell. Tidigare har företaget till exempel erbjudit en begränsad upplaga av Titan Xp med Star Wars-tema.

Exakt när denna mystiska grafikkortsmodell kan komma att lanseras har i dagsläget inte bekräftats. Cyberpunk 2077 blev nyligen försenat, lanseringen var först tänkt att ske under våren 2020 men har nu skjutits upp till september månad. Med detta kommer även spekulationer kring att det kan komma att röra sig om en grafikkortsmodell baserad på en annan arkitektur än aktuella Turing. Detta då Nvidia har ryktats avtäcka nästa generations grafikarkitektur under GTC 2020.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid