CD Projekt REDs senaste storspel Cyberpunk 2077 var galet hypat innan lansering men möttes av en hel del negativ kritik. Mestadels relaterat till buggar samt prestanda- och stabilitetsproblem. Något som nu ska vara till stor del åtgärdat.

Under nästan ett årtionde hypades speltiteln Cyberpunk 2077 till skyarna. Något som sedan kom att slå tillbaka på många spelentusiaster sugna på att ge sig ut på Night Citys gator. Spelet möttes av en flodvåg av negativ kritik relaterad till spelets skick vid lansering. Otaliga buggar rapporterades tillsammans med krascher och generellt undermålig prestanda.

Spelet utvecklare CD Projekt RED har sedan dess lanserat en rad mindre och större uppdateringar i efterhand för att försöka få spelbåten på rätt kurs. Enligt utvecklaren ska skutan nu ha hamnat helt rätt.

Annons

I en intervju med polska TVN24 nämner spelutvecklarens Adam Kiciński att spelet nu har en acceptabel stabilitetsnivå. Han nämner också att man efter månader av arbete och uppdateringar har förbättrat sin effektivitet samt gjort sig av mer buggar och andra problem. Något spelutvecklaren tänker fortsätta göra.

Kiciński pratar även om att spelutvecklaren överväger att introducera förbättringar till de generella system i spelet som spelarna upplever. Detta tillsammans med den rad av extrainnehåll som har planerats för speltiteln. Extrainnehåll som Cyberpunk 2077 är planerat att få senare under året tillsammans med en uppdatering för den senaste generationens spelkonsoler.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid