Den stora uppdateringen till speltiteln Cyberpunk 2077 många hoppas ska åtgärda de problem spelet dragits med har nu detaljerats av CD Projekt RED inför lanseringen.

Cyberpunk 2077 hade galet mycket hype kring sig inför sin lansering. Något som ganska fort byttes ut mot besvikelse från många spelare. CD Projekt REDs senaste speltitel har dragits med en lång ras buggar och prestandaproblem sedan sin lansering. Något utvecklarna lovat ska lösas genom en rad större uppdateringar.

Nästa stora uppdatering blir version 1.2. En uppdatering som till en början var menad att lanseras under februari månad. Uppdateringen blev dock försenad efter att utvecklaren utsattes för cyberintrång. Nu har det dock bekräftats att uppdateringen snart kommer att hitta sin väg till spelare.

Annons

CD Projekt RED har nu detaljerat exakt vad som kommer att ändras tillsammans med uppdateringen. Det rör sig bland annat om stöd för raytracing hos AMD:s Radeon RX 6000-familj av grafikkort. Utöver detta kommer en lång rad prestandaförbättringar och buggfixat. Detta för både Xbox One, Playstation 4 och PC.

Allt som allt rör det sig om 77 förbättringar och förändringar till till gameplay, 127 uppdragsrelaterade fixar, 34 fixar för spelets öppna värld, 83 fixar för spelets filmiska sekvenser och 37 grafikfixar. Samt 61 ytterligare punkter för spelets animationer, audio och användargränssnitt.

Uppdateringen ska även inkludera optimeringar till minneshanteringen, spelmotorn och renderingsmotorn. Allt i hopp om att reducera mängden krascher och andra stabilitetsproblem spelet dragits med.

Antalet punkter som uppdatering 1.2 kommer att påverka är alldeles för många för att skriva ut. Den kompletta listan finns dock att läsa på den officiella hemsidan för Cyberpunk 2077.

Annons

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid